سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود سفیر انگلیس در تهران احضار شد سردار ابن‌الرضا: دشمن توان و ابتکار عمل ایرانی را در میدان خواهد دید نیکزاد: مجلس همزمان موضوع جنگ و اقتصاد را دنبال می‌کند همتی: تأمین مالی غیرتورمی تا پایان سال به 700 همت می‌رسد 51 صفحه مجازی منتشرکننده قیمت کاذب ارز شناسایی شد سردار نقدی: آمریکا 30 سال تهدید کرد؛ وقتی حمله کرد فهمیدیم هیچی نیست پزشکیان: ایران در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی خود قرار دارد/ تا ۲۵ سال آینده ۳۰ درصد جمعیت سالمند است! روایت قائم‌پناه از مسیر دولت برای جلوگیری از قطعی گاز در زمستان سپاه: اخراج آمریکایی‌ها از عراق طلیعه اخراج آنان از سراسر غرب آسیاست

رضایت رهبر معظم انقلاب قوت قلبی برای تلاش مضاعف دولت در خدمت‌رسانی است

رضایت رهبر معظم انقلاب قوت قلبی برای تلاش مضاعف دولت در خدمت‌رسانی است تولیت آستان قدس رضوی گفت: رهبر معظم انقلاب از رئیس‌جمهور و دولت محترم رضایت دارند. این رضایتمندی نعمتی بزرگ و قوت قلبی برای تلاش مضاعف دولت در راه خدمت‌رسانی به مردم است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۹ - ۱۱ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 31
کد خبر: ۱۲۷۷۴۶

حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی تولیت آستان قدس رضوی در دیدار جمعی از علما و فضلای مشهد مقدس با رئیس‌جمهور در تالار ولایت حرم مطهر رضوی از اقدامات مؤثر دولت در مهار اپیدمی کرونا تقدیر کرد و گفت: تلاش تحسین‌برانگیز و موفقیت‌آمیز دولت در حفاظت از جان هموطنان با کنترل و تقلیل شیوع ویروس کرونا در کشور قابل‌تقدیر است. امیدواریم به‌زودی این بیماری به‌طورکلی ریشه‌کن و شرایط به روال عادی بازگردد.

وی با اشاره به سفر استانی رئیس‌جمهور به استان خراسان رضوی، گفت: از رئیس‌جمهور محترم که نخستین سفر استانی خود در سال و قرن جدید را از کنار مضجع نورانی و شریف حضرت ثامن‌الحجج(ع) آغاز کرده‌اند، تشکر می‌کنم. ان‏شاءالله این سفر منشاء تحول، برکات و نقطه عطفی در توسعه و پیشرفت استان خراسان رضوی و رفع مشکلات مردم باشد. سفرهای استانی و اقدامات و تصمیمات امیدوار کننده دولت، بارقه امید و نشاط را در دل مردم ایجاد کرده است.

حجت الاسلام والمسلمین مروی افزود: رهبر معظم انقلاب از رئیس‌جمهور و دولت محترم رضایت دارند، این رضایتمندی نعمتی بزرگ و قوت قلبی برای تلاش مضاعف دولت در راه خدمت‌رسانی به مردم است.
وی روحیه مردمی، تواضع و انگیزه خدمت صادقانه و بدون منت دولت به مردم را ستود و گفت: حضور بی‌واسطه و نزدیک رئیس‌جمهور و وزیران در میان مردم و بررسی مستقیم مشکلات، تاکنون موفقیت‌هایی را به دنبال داشته و ان‌شاءالله در آینده با عنایت خداوند متعالی و اخلاص مسئولان این توفیقات بیش‌ازپیش خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار