دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است جزییات انهدام شبکه قاچاق تلفن همراه توسط سازمان اطلاعات سپاه بوشهر زینی‌وند: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود دستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو مجلس پیگیر پرداخت خسارت خانوار‌ها به‌دلیل قطعی مکرر برق سید حسن خمینی: باید به تیمی که در میدان مذاکره هست اعتماد کرد قالیباف به آمریکای لاتین می‌رود پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد

رضایت رهبر معظم انقلاب قوت قلبی برای تلاش مضاعف دولت در خدمت‌رسانی است

تولیت آستان قدس رضوی گفت: رهبر معظم انقلاب از رئیس‌جمهور و دولت محترم رضایت دارند. این رضایتمندی نعمتی بزرگ و قوت قلبی برای تلاش مضاعف دولت در راه خدمت‌رسانی به مردم است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۹ - ۱۱ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 31
کد خبر: ۱۲۷۷۴۶

حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی تولیت آستان قدس رضوی در دیدار جمعی از علما و فضلای مشهد مقدس با رئیس‌جمهور در تالار ولایت حرم مطهر رضوی از اقدامات مؤثر دولت در مهار اپیدمی کرونا تقدیر کرد و گفت: تلاش تحسین‌برانگیز و موفقیت‌آمیز دولت در حفاظت از جان هموطنان با کنترل و تقلیل شیوع ویروس کرونا در کشور قابل‌تقدیر است. امیدواریم به‌زودی این بیماری به‌طورکلی ریشه‌کن و شرایط به روال عادی بازگردد.

وی با اشاره به سفر استانی رئیس‌جمهور به استان خراسان رضوی، گفت: از رئیس‌جمهور محترم که نخستین سفر استانی خود در سال و قرن جدید را از کنار مضجع نورانی و شریف حضرت ثامن‌الحجج(ع) آغاز کرده‌اند، تشکر می‌کنم. ان‏شاءالله این سفر منشاء تحول، برکات و نقطه عطفی در توسعه و پیشرفت استان خراسان رضوی و رفع مشکلات مردم باشد. سفرهای استانی و اقدامات و تصمیمات امیدوار کننده دولت، بارقه امید و نشاط را در دل مردم ایجاد کرده است.

حجت الاسلام والمسلمین مروی افزود: رهبر معظم انقلاب از رئیس‌جمهور و دولت محترم رضایت دارند، این رضایتمندی نعمتی بزرگ و قوت قلبی برای تلاش مضاعف دولت در راه خدمت‌رسانی به مردم است.
وی روحیه مردمی، تواضع و انگیزه خدمت صادقانه و بدون منت دولت به مردم را ستود و گفت: حضور بی‌واسطه و نزدیک رئیس‌جمهور و وزیران در میان مردم و بررسی مستقیم مشکلات، تاکنون موفقیت‌هایی را به دنبال داشته و ان‌شاءالله در آینده با عنایت خداوند متعالی و اخلاص مسئولان این توفیقات بیش‌ازپیش خواهد بود.

ارسال نظر
آخرین اخبار